חגיגה איטלקית!
פסטות טריות מבית פסטה דיאורו.
כל הפסטות כשרות ועשויים מהחומרים האיכותיים ביותר וללא חומרים משמרים.
כל המוצרים שלנו מוקפאים ונארזים כשהם בשיא הטריות שלהם ומגיעים עד הבית שלכם במשלוח מהיר.
פירוט המארזים:
מארז קישים
2 קישים קוטר 20
קישים לבחירה: תרד, בצל, פטריות, בטטה, פלפלים, צאן, מוצרלה ועגבניות, ברוקולי
מארז לזניות
דיל ל-2 לזניות
לזניות לבחירה: עגבניות, פטריות, בטטה, חצילים, פסטומארז קנלוני ורטבים:
2 קנלוני לבחירה: קנלוני תרד, קנלוני מוצרלה, קנלוני עגבניות מיובשות
2 רטבים לבחירה: רוזה, עגבניות קלאסי, שמנת פטריות
מארז פסטה טרייה וקפואה ורטבים
סוגי הפסטות: פוזילי טריו(3 צבעים), פנה ריגטה, פטוציני טריקולור(3 צבעים), פפרדלה רחב
סוגי הרטבים: שמנת פטריות, שמנת בטטה, רוזה, עגבניות
מארז רביולי טרי וקפוא ורטבים
סוגי הפסטות: רביולי בטטה קרמה, רביולי ריקוטה תרד, רביולי ארבע גבינות
סוגי הרטבים: שמנת פטריות, שמנת בטטה, רוזה, עגבניות
מארז רביולי - טרייה וקפואה ורטבים
סוגי הפסטות: רביולי בטטה *טבעוני*, רביולי ארטישוק *טבעוני*
טורטליני פטריות *טבעוני*
רטבים: 4 רטבים של רוטב עגבניות טבעוני
*דרכי הכנה פסטה/רביולי*
1) להרתיח סיר עם מים עד לרתיחה מוחלטת
2) להוסיף כפית מלח לסיר עם המים
3) להכניס את הרביולי בעודו קפוא אל תוך הסיר ולהמתין כמה דקות עד להתרככות הרביולי.
4) לאחר מכן במחבת נפרדת יש לשים את הרוטב הקפוא עם כשלושת רבעי כוס חלב/שמנת מתוקה עד שהרוטב יפשיר לגמרי.
5) ברגע שהרוטב במחבת רותח להוסיף אליו את הרביולי ולערבב.
*דרכי הכנה קנלוני:*
לוקחים את הקנלוני ומסדרים על צלחת עמידה בחום, לשים מלמעלה את הרוטב ולהכניס לתנור שחומם מראש ל170 מעלות(עד השחמה והתרככות בדקירת מזלג)
*דרכי הכנה קיש:*
להפשיר את הקיש כשעה מחוץ למקרר ולהכניס לתנור שחומם מראש ל170 מעלות לכחצי שעה.